Soethoudt Slijperij Turnhout

Slijperij

Met onze slijperij beschikken wij over meer dan 70 jaar ervaring. De laatste jaren is dit gekoppeld aan een totale vernieuwing van ons machinepark.

Eén van onze laatste aanwinsten is een robot voor het volautomatisch aanscherpen van HM-zagen. Deze slijptechniek levert een constante hoge kwaliteit en een langere standtijd van de zagen op.

Tevens beschikken wij ook over ultramoderne CNC-gereedschapsslijpmachine voor het aanmaken van speciale verspanende gereedschappen, zoals VHM-frezen, RVT- en profielfrezen, ..., volgens tekening en voor het slijpen van alle gereedschappen voor hout, aluminium, metaal en diamant.

De diamantslijpmachine, volledig CNC-gestuurd, is ons paradepaardje. Minimum afname en finiceerafwerking van de snijgereedschappen is bij ons ook een must.

Wekelijkse ophaaldienst: Onze vertegenwoordigers gaan wekelijks langs bij onze klanten om slijpwerk op halen en weer af te leveren.

Ook particulieren kunnen voor slijpwerk steeds tijdens de openingsuren terecht in onze burelen.

Wij slijpen niet enkel snijgereedschappen, maar ook keukenmessen en tuingereedschappen, zoals heggescharen, kettingzagen, ed.

 

slijpen van snijgereedschappen, keukenmessen, tuingereedschap, heggeschaar, haagschaar, kettingzaag, snoeimessen