Wij slijpen jouw snijgereedschappen voor hout, aluminium en metaal

Met onze slijperij beschikken we over meer dan 75 jaar ervaring. De laatste jaren hebben wij sterk geïnvestereerd in ons machinepark.

Zo beschikken we over een ultramoderne robot voor het volautomatisch aanscherpen van HM-zagen. Deze slijptechniek levert een constante kwaliteit en een langere standtijd van de zagen op.

Voor het aanmaken of aanscherpen van speciale verspanende gereedschappen, zoals VHM frezen, RVT- en profielmessen...  maken we gebruik van onze CNC-gereedschapsslijpmachine.

Vroeger draaide alles rond CV-zagen en lintzaagbladen. Vandaag werken we met robot gestuurde CNC-machines.

B2B? Laat je slijpwerk ophalen! Contacteer ons

Het beste machinepark voor jouw resultaat

Eén van onze laatste aanwinsten is de Walter Helitronic Raptor Diamond. 

Deze diamantslijpmachine, volledig CNC-gestuurd zorgt voor een hoogtechnologische erodering (slijping) van diamantsnijgereedschappen. 

Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit en de hoogste afwerkingsgraad bieden.

 

Ontdek onze geschiedenis

Slijpen met olie

Wist je dat wij tijdens het slijpproces gebruik maken van een professionele olie en niet van water? Dit doen we om het beste eindresultaat te leveren. Bovendien blinken onze zagen en frezen daarna ook nog eens zeer mooi! Heb jij nog snijgereedschappen die moeten geslepen worden? Breng ze bij ons binnen, en wij zorgen ervoor dat ze weer zo scherp zijn als nieuw!

B2B ? Laat je slijpwerk ophalen !

Voor- en na een slijpbeurt

Je snijgereedschappen zijn misschien botter dan je denkt. Het is moeilijk met het blote oog te zien, daarom kijken wij alles heel nauwkeurig na. Hier zie je een diamantzaag voor en na een slijpbeurt. Wat een verschil!

Wij halen slijpwerk op in deze regio:

B2B ? Laat je slijpwerk ophalen !